malé logo efektivnejsie.sk

Vďaka vzorovej dokumentácii vyriešite GDPR

logo efektívnejšie

VYRIEŠTE GDPR VZOROVOU DOKUMENTÁCIOU LEN ZA 99 €

Rýchle, jednoduché a lacné riešenie zákonnej povinnosti ochrany osobných údajov

Koho sa týka zákonná povinnosť ochrany osobných údajov GDPR?

GDPR sa týka všetkých subjektov, ktoré spracúvajú osobné údaje na iné ako súkromné účely.

Týka sa teda hlavne podnikateľských subjektov (firiem a živnostníkov), ktoré pracujú s osobnými údajmi fyzických osôb, napr. svojich zákazníkov alebo zamestnancov.

Naše riešenie GDPR pomocou vzorovej dokumentácie

Word a excel dokumenty, ktoré si podľa jednoduchého návodu vyplníte presne pre Vašu spoločnosť. V prípade potreby radi poradíme telefonicky, alebo emailom.

Základný dokument – organizačná smernica obsahuje zásady, ktoré Vaša spoločnosť prijala, aby bola schopná preukázať spracovanie osobných údajov v súlade s GDPR a zákonom č. 18/2018. Veľkou výhodou je, že vďaka vypĺňaniu organizačnej smernice pochopíte hlavné princípy ochrany osobných údajov a GDPR.

Aké dokumenty obsahuje vzorová dokumentácia GDPR

Všetky dokumenty sú pripravené v súlade s nariadením GDPR a zákonom č. 18/2018

  1. Organizačná smernica – obsah organizačnej smernice (témy, ktorým sa venuje organizačná smernica) – mapovanie osobných údajov (OÚ), zásady spracúvania OÚ, zákonnosť spracúvania, spracúvanie osobitných kategórií OÚ, práva dotknutej osoby, zodpovednosť prevádzkovateľa, špecificky navrhnutá a štandardná ochrana OÚ, sprostredkovateľ, záznamy o spracovateľských činnostiach, bezpečnosť spracúvania, oznámanie porušenia ochrany OÚ dozornému orgánu, posúdenie vplyvu na ochranu OÚ, určenie zodpovednej osoby, prenos OÚ do tretej krajiny alebo medzinárodnej organizácie
  2. Vzor zmluvy o spracúvaní osobých údajov so sprostredkovateľom
  3. Vzor písomného súhlasu so spracovaním osobých údajov
  4. Vzor záznamov o spracovateľských činnostiach
  5. Vzor poučenia oprávnenej osoby – aj s doložkou o mlčanlivosti
  6. GDPR a pracovná zmluva – vysvetlenie ako GDPR mení pracovnú zmluvu, aký text treba doplniť do pracovnej zmluvy
  7. GDPR a internetové obchody – návod pre eshopy aké špecifiká pre nich z GDPR vyplývajú
  8. Vzor podmienok ochrany osobných údajov – informovanie dotknutej osoby podľa článku 13 GDPR
  9. Formulár na uplatnenie práv dotknutej osoby – odvolanie súhlasu, právo na výmaz, právo na obmedzenie spracúvania, atď.

Najjednoduchší spôsob riešenia GDPR

Radi poradíme s vypĺňaním

Neplaťte zbytočne za riešenie „na mieru“

R

Pre koho JE VHODNÁ naša dokumentácia GDPR

  • internetové obchody
  • malé a stredné spoločnosti
  • živnostníci
  • účtovnícke spoločnosti
  • realitné kancelárie
  • neziskový sektor – občianske združenia, neziskové organizácie, kluby, nadácie
Q

Pre koho NIE JE VHODNÁ naša dokumentácia GDPR

Verejnoprávne inštitúcie alebo orgány verejnej moci.

Napr. základné alebo materské školy

u

Bezplatné poradenstvo ohľadom GDPR

Ešte sa len rozhodujete ako riešiť GDPR vo Vašej spoločnosti?

Radi Vám poradíme či ste náš klient alebo nie.

Zavolajte nám na +421 903 276 531 alebo napíšte email na info@efektivnejsie.sk

Máte otázky ohľadom GDPR? Nie ste si istý, či Vaša spoločnosť potrebuje podľa zákona zodpovednú osobu?

Radi Vám poradíme či ste náš klient alebo nie.
Zavolajte nám +421 903 276 531 alebo napíšte email na info@efektivnejsie.sk

Konečná cena 99 €

Cena zahŕňa všetky potrebné dokumenty:

  • organizačná smernica
  • zmluva o spracúvaní osobých údajov
  • písomný súhlas so spracovaním osobých údajov
  • záznamy o spracovateľských činnostiach
  • poučenie oprávnenej osoby
  • GDPR a pracovná zmluva
  • GDPR a internetové obchody
  • formulár na uplatnenie práv dotknutej osoby

Platba

Platba vopred na základe zálohovej faktúry

Interná služba

Túto administratívnu službu poskytuje naša spoločnosť MJSW, s.r.o.. Na efektívnejšie.sk nájdete interné a externé služby

Máte záujem? KONTAKTUJTE NÁS

Zavolajte nám na číslo +421 903 276 531, napíšte email na info@efektivnejsie.sk alebo vyplňte kontaktný formulár.

GDPR

Ako je možné, že vieme vyriešiť GDPR za tak skvelú cenu?

  • Tajomstvo skvelej ceny spočíva práve v našom riešení pomocou vzorovej dokumentácie a nie riešení „na mieru“
  • Pri riešení GDPR „na mieru“ Vám poskytovateľ tejto služby musí spraviť analýzu a výsledky analýzy vpíše do svojich vzorových dokumentov
  • Je to krok navyše, ktorý Vám a jemu zaberie čas a ten čas mu musíte zaplatiť
  • Vy poznáte najlepšie svoju organizáciu a stačí ak to ako spracúvate osobné údaje, doplníte do vzorovej dokumentácie.

Ako podať podnet na konanie o ochrane osobných údajov?

Ak máte podozrenie, že došlo alebo dochádza k porušeniu Vašich práv pri spracúvaní Vašich osobných údajov alebo došlo k porušeniu zákona o ochrane osobných údajov, môžete Úradu podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

  1. Pripravte si Návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov podľa vzoru, ktorý zverejnil úrad na ochranu osobných údajov.
  2. Podajte Návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov úradu na ochranu osobných údajov buď písomne, emailom alebo osobne formou zápisnice.
  3. Úrad na ochranu osobných údajov rozhodne o odložení návrhu alebo začatí konania.
  4. V prípade začatia konania úrad rozhodne do 90 dní odo dňa začatia konania.

 

Hodnotenia a recenzie našich zákazníkov

Hodnotenia (76) – 4,8 / 5 

Recenzie (16)

Adrian Gallo, MICRODAT, s.r.o.
28.07.2021

Výborná spolupráca. Maximálna spokojnosť.

Adriána Palacková, Agrofarma, s.r.o.
26.07.2021

Všetko prebehlo v poriadku

ART-TON s.r.o.
22.07.2021

Spokojnosť!

Ing. Štefan Demčák, www.svetvykupu.sk
21.07.2021

Rýchle, komplexné a profesionálne vyriešenie našich potrieb v oblasti dokumentácie GDPR pre našu firmu.

INPRESOFT, s.r.o
20.07.2021

Velmi dobré

Iveta Takáčová
16.07.2021

seriózna spolupráca na odbornej úrovni

JUDr,. Zuzana Motáčková
15.07.2021

Veľká spokojnosť.

Kebex Bohemia s.r.o.
12.07.2021

Super, všetko bolo maximálne v poriadku.

Milan
12.07.2021

Rýchla a dobrá komunikácia, jednoduché a kvalitné 🙂

Milanna K., IKOMI, s.r.o.
09.07.2021

Som veľmi spokojna s prístupom a informáciami.

Sanitas
08.07.2021

Promptnosť, flexibilita

SILVI NOVA SLOVAKIA, s.r.o.
07.07.2021

Rýchlo a kvalitne

VINUTA
05.07.2021

Vzorová dokokumentácia mi pomohla, využila som ju.

www.artforum.sk
02.07.2021

Profesionálny prístup, cenné rady, služby na vysokej úrovni, priateľské ceny. Rýchlosť je samozrejmosťou.

www.rkkonzult.sk
02.07.2021

cena veľmi dobrá, ochota, dobrá komunikácia, celková spokojnosť.

ZIPA plus, s.r.o.
01.07.2021

Výborné.